Logo no.boatexistence.com

Hvor høy er jermell charlo?

Innholdsfortegnelse:

Hvor høy er jermell charlo?
Hvor høy er jermell charlo?

Video: Hvor høy er jermell charlo?

Video: Hvor høy er jermell charlo?
Video: Is Size And Weight Going To Be A Factor In The Canelo Alvarez vs. Jermell Charlo Fight? 2024, Kan
Anonim

Jermell De'Avante Charlo er en amerikansk profesjonell bokser. Han er for tiden en verdensmester i lett mellomvekt, etter å ha hatt WBC-tittelen siden 2019, og WBA-, IBF- og Ring-magasin titlene siden september 2020. Hans identiske tvillingbror, Jermall Charlo, er også profesjonell bokser og verdensmester.

Er Jermell Charlo svart?

Jermell Charlo sier at han ble nektet adgang til boksegymnastikk fordi han er Black. WBC lett mellomvektboksmester Jermell Charlo sa at han ble nektet adgang til treningsstudioet Life Time Athletic i New York City torsdag kveld på grunn av løpet sitt.

Hvor mye veier Jermell Charlo?

Kampen ble offisielt annonsert 27. juni. Charlo veide i karrieren 159,2 pounds mens Heiland kom litt lettere inn med 158,2 pounds. Charlo ble den obligatoriske utfordreren for WBC-tittelen i mellomvekt, med en stoppseier over et skadet Heiland i runde 4.

Hvem er bedre Jermall og Jermell Charlo?

Jermall har mer kraft. Jermell har også makt, men hans er vant til å slite deg ned så han kan skade deg. Jermall kan slå deg med ett skudd og skade deg.» Jermell sa at han har funnet fred med sammenligningene.

Hvor mange belter har Jermell Charlo?

Dette er en av de viktigste kampene i Argentinas historie. Det er for fire belter, ubestridt på 154 pund. Charlo er en stor fighter, det er ingen tvil om det.

Anbefalt: