Logo no.boatexistence.com

Krymper badedraktmaterialet?

Innholdsfortegnelse:

Krymper badedraktmaterialet?
Krymper badedraktmaterialet?

Video: Krymper badedraktmaterialet?

Video: Krymper badedraktmaterialet?
Video: How to Shrink a Bathing Suit 2024, Kan
Anonim

Badedresser er vanligvis laget av syntetiske fibre som polyester og nylon. De er designet for å strekke seg til brukerens kroppsform uten å bli skadet, så disse stoffene er motstandsdyktige mot krymping … Så lenge dressen ikke har blitt vasket mer enn noen få ganger før, stoffet kan krympe merkbart.

Vil en badedrakt krympe i tørketrommelen?

Hvis du spør om du vil vite om en badedrakt vil krympe i tørketrommelen, er svaret absolutt Ja Tørketrommel er en utmerket måte å krympe dressen på, men da, varmen i den kan føre til at fiberen i dem svekkes, så for å holde dressen i best mulig stand, bør de ikke brukes så ofte.

Finnes det en måte å krympe en badedrakt på?

Prøv å bruke kokende varmt vann for å bløtlegge dressen og legg den deretter gjennom en varm syklus i tørketrommelen, eller prøv stryke en fuktig drakt på lav varme for å gradvis krympe materialet. Det kan kreve et par forsøk, men du bør kunne krympe dressen din til den størrelsen du foretrekker.

Strekker eller krymper badetøyet?

Badedrakter utvider og kan se litt større ut når de er i vann på grunn av stoffene (Lycra) som utvider seg en tomme når det blir vått.

Bør jeg størrelse opp i badetøy?

"Svømmestoffer strekker seg litt når de er våte, så det er bedre å redusere størrelsen eller holde seg tro mot størrelsen når du tilbringer mesteparten av tiden i vann," sier hun. «Hvis du holder deg tørr mesteparten av tiden, kan størrelse opp hjelpe deg til å føle deg mer komfortabel siden den naturlige tøyningen ikke skjer når drakten forblir tørr.

Anbefalt: