Logo no.boatexistence.com

Godtar taxier kort?

Innholdsfortegnelse:

Godtar taxier kort?
Godtar taxier kort?

Video: Godtar taxier kort?

Video: Godtar taxier kort?
Video: Лучшая прогулка по Карибскому морю ARIMA в Тринидаде и Тобаго с охватом основных улиц 2024, Juli
Anonim

Hvis du ikke er sikker på hvordan du betaler for drosjeprisen, ikke bekymre deg. Du kan betale kontant eller du kan bruke ditt debet- eller kredittkort. Men de fleste drosjesjåfører godtar bare vanlige kredittkort som Visa, MasterCard eller Discover … Hvis du har større regninger, sørg for at sjåføren har vekslepenger før du betaler ham eller henne.

Kan jeg betale for en taxi med et debetkort?

Godta kortbetalinger i drosjer og drosjer

I februar 2016 gjorde Transport for London det et obligatorisk krav for alle drosjer i London å akseptere kreditt- og debetkort betalinger, inkludert kontaktløs.

Tar drosjer kort i Storbritannia?

Alle svarte drosjer aksepterer betaling med kreditt- eller debetkort, og det er ingen tilleggsavgift på taxiprisen for kortbetaling. Se siden for TFL-taxipriser. Du kan gi taxisjåfører tips så mye du vil, men de fleste runder opp til nærmeste pund.

Viser du taxisjåfører i London?

Tipping av drosjesjåfører

Det er høflig å tipse 10 til 15 % av taxiprisen for svarte drosjer og lisensierte minicabs i London. Imidlertid runder de fleste ganske enkelt opp prisen til nærmeste £1 og ber sjåføren om å "beholde vekslingen ".

Hvordan fungerer taxikortet?

Taxicard-ordningen er subsidiert av London-bydelene og Londons borgermester, noe som betyr at du betaler betydelig reduserte priser. Du betaler en fast pris for hver reise, og din lokale myndighet vil betale saldoen vist i tabellene nedenfor.

Anbefalt: