Logo no.boatexistence.com

Finnes det et ord monsun?

Innholdsfortegnelse:

Finnes det et ord monsun?
Finnes det et ord monsun?

Video: Finnes det et ord monsun?

Video: Finnes det et ord monsun?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Vanligvis er begrepet monsun brukt for å referere til regnfasen i et sesongmessig skiftende mønster, men teknisk sett er det også en tørr fase. Begrepet brukes også noen ganger for å beskrive lok alt kraftig, men kortvarig regn.

Er det riktig å si monsunsesong?

Er det monsun- eller monsunsesong? Ordet monsun er avledet fra det arabiske ordet mausim, som betyr årstid. Siden vil du ikke si "sesongsesong", bare si monsun.

Betyr ordet monsun?

Ordet monsun kommer fra det arabiske ordet mausim, som betyr vær. På grunn av det årlige tilsynekomsten av styrtregn, som indikerer et markant skifte i været, ble mausim gradvis monsun.

Hva er monsunsesongen i Malaysia?

Climate of Malaysia

De fire årstidene i klimaåret er den nordøstlige monsunen (fra november eller desember til mars), den første mellommonsunperioden (mars til april eller mai), den sørvestlige monsunen (mai eller juni til september eller begynnelsen av oktober), og den andre mellomtiden (oktober til november).

Er monsun et værord?

En monsun er et storstilt værmønster som involverer et sesongmessig vindskifte over en bestemt region og vanligvis ledsages av en økning i atmosfærisk fuktighet og nedbør. Når dette spesifikke værmønsteret oppstår, identifiseres tidsrammen som "monsunsesongen. "

Anbefalt: