Logo no.boatexistence.com

Hvem kan anmelde saksøker?

Innholdsfortegnelse:

Hvem kan anmelde saksøker?
Hvem kan anmelde saksøker?

Video: Hvem kan anmelde saksøker?

Video: Hvem kan anmelde saksøker?
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, Kan
Anonim

Interpleader er en sivilprosessanordning som lar en saksøker eller en saksøkt innlede et søksmål for å tvinge to eller flere andre parter til å behandle en tvist.

Hvem kan ikke sende inn søksmålet?

Hvem kan ikke sende inn interpleader-søksmål?: Ordre XXXV, regel 5 i Code of Civil Procedure, 1908 sier at en agent kan ikke saksøke sin oppdragsgiver, og på samme måte kan en leietaker ikke saksøke sin utleier med det formål å tvinge slike oppdragsgivere /utleiere for å innlede med andre personer enn de som gjør krav gjennom dem.

Hva er vilkårene for å inngi en saksøker?

For at et søksmål skal reises der må være en eiendom eller en sum penger som er i tvist om eierskap og besittelsePersonen som for øyeblikket er i besittelse bør ikke kreve noen rett over eiendommen i tvisten, og bør heller være klar til å levere den til den respektive eieren når retten har bestemt det.

Hvor sender jeg inn en interpleader?

Du må vanligvis innlede handlingen din ved å sende inn klagen din til sekretæren ved domstolen i fylket der pengene eller eiendommen det dreier seg om, befinner seg. Avhengig av de tilt alte og beløpet som står på spill, kan den føderale domstolen være riktig.

Hva er en dress for interpleader?

En måte for en innehaver av eiendom å innlede en sak mellom to eller flere fordringshavere til eiendommen. … Interpleader unngår problemet med at A blir saksøkt separat av både B og C, og potensielt mister samme eiendom to ganger.

Anbefalt: