Hvordan sier du ikke-religiøs?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sier du ikke-religiøs?
Hvordan sier du ikke-religiøs?

Video: Hvordan sier du ikke-religiøs?

Video: Hvordan sier du ikke-religiøs?
Video: Всегда говорите два слова перед сном 2024, September
Anonim

Alt som ikke er tilknyttet en kirke eller tro, kan kalles sekulær. Ikke-religiøse mennesker kan kalles ateister eller agnostikere, men for å beskrive ting, aktiviteter eller holdninger som ikke har noe med religion å gjøre, kan du bruke ordet sekulær.

Er sekularitet et ord?

substantiv, flertall sek·u·lar·iteter. sekulære synspunkter eller tro; sekularisme. tilstanden til å være viet til verdens anliggender; verdslighet.

Er ikke-religiøs det samme som ateist?

Å være ikke-religiøs er ikke nødvendigvis det samme som å være ateist eller agnostiker. Pew Research Centers globale studie fra 2012 bemerket at mange av de ikke-religiøse faktisk har en viss religiøs tro.… Begrepet "nones" brukes noen ganger i USA for å referere til de som ikke er tilknyttet noen organisert religion.

Hva heter det når du tror på Gud, men ikke religion?

Agnostisk teisme, agnostoteisme eller agnostiteisme er det filosofiske synet som omfatter både teisme og agnostisisme. En agnostisk teist tror på eksistensen av en eller flere guder, men ser på grunnlaget for dette forslaget som ukjent eller iboende ukjent.

Hva betyr ikke-religiøs?

1: irreligious. 2: har ingen forbindelse med eller relasjon til religion: involverer ingen religiøs betydning eller idé: ikke-religiøs ureligiøs utdanning.

Anbefalt: