Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom myrdet og myrdet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom myrdet og myrdet?
Hva er forskjellen mellom myrdet og myrdet?

Video: Hva er forskjellen mellom myrdet og myrdet?

Video: Hva er forskjellen mellom myrdet og myrdet?
Video: What's the Difference Between Killing and Murder? 2024, Kan
Anonim

Nøkkelforskjell: Mord er drap på ett menneske av et annet. Det gjøres vanligvis av personlige grunner som kjærlighet, sinne eller grådighet. Et attentat er drap på en viktig person som utføres av politiske eller religiøse grunner.

Hva regnes som attentat?

Drap er handlingen med å myrde en fremtredende eller viktig person, for eksempel statsoverhoder, regjeringssjefer, politikere, kongelige, kjendiser eller administrerende direktører.

Hvor viktig må du være for å bli ansett som attentat og ikke bare myrdet?

Svar: Du må være politiker eller statsoverhode for å bli myrdet. Alle andre er bare drept. Folk som John Lennon ble bare myrdet, ikke myrdet. … Det er et attentat hvis du er en trent morder og det er en kontrakt.

Er drept det samme som drept?

Svar: Hvis du myrder noen, hensikten din vil utelukkende være å drepe dem. Hvis intensjonen din ikke var å drepe dem, men du gjør det, regnes det ikke som drap. Drap er et drap der hensikten er bevist.

Er drap alltid en forbrytelse?

Når noen tar livet av en annen, uavhengig av hensikt eller andre detaljer rundt hendelsen, kalles det et drap. Drap er ikke alltid en forbrytelse, for eksempel i tilfeller av selvforsvar eller statlig sanksjonert henrettelse av visse dømte kriminelle.

Anbefalt: