Logo no.boatexistence.com

Hvorfor besøke lucban quezon?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor besøke lucban quezon?
Hvorfor besøke lucban quezon?

Video: Hvorfor besøke lucban quezon?

Video: Hvorfor besøke lucban quezon?
Video: CRAZY Filipino Street Food in Zamboanga City - RARE CURACHA DEEP SEA CRAB + PHILIPPINES STREET FOOD 2024, Kan
Anonim

Dypt forankret i romersk-katolsk kunst og kultur, Lucban er hjemsted for mange vakre katedraler, helligdommer og kunstneriske fotomuligheter Ting å gjøre i Lucban inkluderer Pahiyas-festivalen, besøke kirker og gå i de sjarmerende gatene for å få et innblikk i lokal kultur og livsstil.

Hvorfor er Lucban Quezon berømt?

Lucban er kjent for sin Pahiyas-festival der den viser lokalbefolkningens takknemlighet til San Isidro Labrador for deres rikelige høsting. Bortsett fra den prestisjetunge festivalen, inkluderer noen av høydepunktene i Lucban Kamay ni Hesus, St. Louis-biskopen av Toulouse-kirken og Rizal-helligdommen.

Hva feires i Lucban Quezon?

Om Pahiyas-festivalen Denne Lucban-festivalen er en årlig feiring for å hylle bøndenes skytshelgen, San Isidro Labrador, for en rik avling i byen.

Hva handler Pahiyas fra Lucban Quezon om?

Pahiyas-festivalen er en av de mest populære festene på Filippinene, holdt til ære for San Isidro Labrador, den katolske skytshelgen for bønder. Det feires årlig hver 15. mai (uansett om det faller på en ukedag eller en helg). Festivalen er en takkefest for en vakker høst

Hva er Pahiyas-festivalen i Lucban Quezon?

Pahiyas-festivalen forvandler småbyene i Quezon-provinsen fra vanlig til utsøkt syn. Opprinnelig en hedensk høstfestival, den minnes nå til ære for San Isidro Labrador � skytshelgen for bønder, bønder, arbeidere pleide å være en bonde i Madrid.

Anbefalt: