Logo no.boatexistence.com

Hva er kondenserende varmtvannsbereder?

Innholdsfortegnelse:

Hva er kondenserende varmtvannsbereder?
Hva er kondenserende varmtvannsbereder?

Video: Hva er kondenserende varmtvannsbereder?

Video: Hva er kondenserende varmtvannsbereder?
Video: Condensing Boilers 2024, Kan
Anonim

Kondenserende kjeler er vannvarmere som drives av gass eller olje. De oppnår høy effektivitet ved å kondensere vanndamp i avgassene og dermed gjenvinne den latente fordampningsvarmen, som ellers ville vært bortkastet. Denne kondenserte dampen forlater systemet i flytende form, via et avløp.

Er kondensvannvarmere verdt det?

Kondenserende varmtvannsberedere er dyre, men har lavere driftskostnader, yter mye bedre (opptil 40 %) enn standardmotpartene, og er utstyrt med de mest innovative funksjonene og teknologien – gjør dem til et godt kjøp og langsiktig investering.

Hva er forskjellen mellom kondenserende og ikke-kondenserende varmtvannsbereder?

Kondenserende tankløse varmeovner bruker en dobbel varmevekslerdesign for å utnytte energien som leveres til systemet maksim alt. Ikke-kondenserende tankløse varmtvannsberedere bruker en single varmeveksler slik at de slipper ut mer varme i eksosgassen.

Hva er en kondenserende varmtvannsbereder?

Kondenserende gassvannvarmere. Som konvensjonelle varmeovner har kondenserende gassvarmer en tank. … I stedet for å sende varme eksosgasser ut av røykrøret, som sløser med energi, blåser denne varmeren dem gjennom en spole i bunnen av tanken. Innkommende kaldt vann strømmer rundt spolen og samler opp det meste av varmen.

Hvordan fungerer en kondenserende gassvannvarmer?

I en kondenserende varmeovn, en trekk-induserende vifte skyver luft og drivstoff inn i et forseglet forbrenningskammer inne i tanken (se figur 1). Når drivstoffet brenner, blir forbrenningsgass tømt gjennom en sekundær varmeveksler - et kveilet stålrør nedsenket inne i tanken.… Alle er langt rimeligere enn rustfritt stål.)

Anbefalt: