Logo no.boatexistence.com

Drakk Jesus alkohol?

Innholdsfortegnelse:

Drakk Jesus alkohol?
Drakk Jesus alkohol?

Video: Drakk Jesus alkohol?

Video: Drakk Jesus alkohol?
Video: Alkohol og Bibelen - Christian Hjortland 2024, Kan
Anonim

I. Bibelen gjør det klart at Jesus drakk vin (Matteus 15:11; Luk 7:33-35) Den dokumenterer også at han godtok den moderate konsumeringen (Matteus 15:11). På den annen side var Jesus kritisk til drukkenskap (Luk 21:34, 12:42; Matteus 24:45-51). … Han betraktet vin som en skapning av Gud.

Er det en synd i Bibelen å drikke alkohol?

Bibelen forbyr ikke å drikke alkohol, men den advarer mot farene ved å drikke for mye, delta i umoralsk oppførsel og andre konsekvenser av alkoholmisbruk. Selv om Bibelen anerkjenner at å drikke med måte kan være hyggelig og til og med trygt, inneholder den passasjer som fraråder mye drikking.

Drak Jesus vin før han døde?

Jesus drakk, men det mange tror er eddik, var ingenting av den typen. Romerne ga ham ikke eddik. De ga ham sur vin. Sur vin var der for å slukke tørsten til soldatene.

Hva sier Jesus om alkoholikere?

“ HERREN er nær de knuste hjerter og frelser dem som er knust i ånden. (Salme 34: 18) Synd, inkludert alkoholisme, trekker oss ned, tynger hjertene våre og knuser vår ånd. Gjennom Den Hellige Ånd stoler vi på Guds tilgivelse gjennom Jesus Kristus.

Hva sier Gud om å drikke?

Galaterne 5:19–21: " Den syndige naturens handlinger er åpenbare: … drukkenskap, orgier og lignende. Jeg advarer dere, som jeg gjorde før, at de som lever slik ikke skal arve Guds rike." Efeserne 5:18: "Drakk ikke full av vin, som fører til utskeielser.

Anbefalt: