Logo no.boatexistence.com

Når skal et brannspjeld brukes?

Innholdsfortegnelse:

Når skal et brannspjeld brukes?
Når skal et brannspjeld brukes?

Video: Når skal et brannspjeld brukes?

Video: Når skal et brannspjeld brukes?
Video: Brannspjeld og brannspjeldmontasje – hvordan gjøre det riktig og så enkelt som mulig? 2024, April
Anonim

Brannspjeld brukes i luftoverføringsåpninger, kanaler og andre steder der brannklassifiserte strukturer (f.eks. vegger, gulv eller andre brannbarrierer) er penetrert.

Når vil en brannspjeld bli brukt quizlet?

Hensikten med et brannspjeld er å: Forhindre spredning av røyk og brann i hele bygget. Plassen over nedfallstaket i et næringsbygg brukes ofte: Som returluftplenum.

Hva er formålet med et brannspjeld?

Brannspjeld er designet for å hindre spredning av flammer over en klassifisert barriere. Det er installert et brannspjeld inne i kanalen der kanalen skjærer barrieren.

Hvor kreves dempere?

Brannspjeld er generelt påkrevd der luftkanaler penetrerer vegger som er klassifisert for 2 timer eller mer De er nødvendige i alle luftoverføringsåpninger (ikke-kanalisert) i klassifisert vegger, uavhengig av vurdering. Og de er påkrevd på noen, men ikke alle, gjennomføringer av klassifiserte gulvmontasjer og sjaktkapsler.

Hvor setter du et brannspjeld?

Plassering: Brannspjeld er installert i eller nær veggen eller gulvet, ved kanalgjennomføringen, for å beholde integriteten og brannklassifiseringen til en vegg eller et gulv, enten det er er en retursøknad med kanal eller åpent plenum.

Anbefalt: