Logo no.boatexistence.com

Kan vasaller gjøre opprør mot stellaris?

Innholdsfortegnelse:

Kan vasaller gjøre opprør mot stellaris?
Kan vasaller gjøre opprør mot stellaris?

Video: Kan vasaller gjøre opprør mot stellaris?

Video: Kan vasaller gjøre opprør mot stellaris?
Video: Three Services to Operationalize RHEL | Modernizing RHEL Management 04 2024, Kan
Anonim

Vassaler gjør opprør hvis de tror du er svak. I utgangspunktet har de å tro at de kan ta deg+dine allierte+alle andre vasaller du måtte ha. Det er ganske enkelt å opprettholde en gjeng med "illojale" vasaller som har tilsvarende flåtekraft.

Hva gjør vasaller i Stellaris?

Vassaler skal sende sin flåte for å bli med din i krig. Timjames sa: Du kan bruke vasaler som buffertilstander mellom ditt eget imperium og fiender, slik at når fienden erklærer krig, blir vasallene dine herjet i stedet for deg.

Utvider vasaller Stellaris?

En annen stor fordel er at vasaller, i motsetning til sideelver, ikke kan utvide territoriet sitt.

Hva betyr det å være vasall Stellaris?

Hvis du er en vasal, får overherreriket frie tøyler til ditt territorium (ikke så stor sak hvis du liker dem), men du kan ikke kolonisere som en vasal, så sørg for at du er fornøyd med hvor stor du er. Nå betyr det å være en vasall også du kan bli dratt inn i krigene deres, men de vil forsvare deg

Hvordan integrerer du vasaller Stellaris?

1 Svar. Etter at du har vært overherre over en vasall i en viss tid, kan du starte "Integrer emne"-prosessen fra diplomatiskjermen. Kommuniser med vasallen og velg alternativet; det bør være det nederste alternativet som er tilgjengelig.

Anbefalt: