Logo no.boatexistence.com

Hvor giftering på høyre hånd?

Innholdsfortegnelse:

Hvor giftering på høyre hånd?
Hvor giftering på høyre hånd?

Video: Hvor giftering på høyre hånd?

Video: Hvor giftering på høyre hånd?
Video: What does it mean to wear a wedding ring on your right hand? 2024, Kan
Anonim

Like før bryllupsseremonien byttes forlovelsesringen på høyre hånd slik at gifteringen kan plasseres på venstre hånd, for å bæres nærmest hjertet. Etter seremonien settes forlovelsesringen på toppen av det nye bryllupsbåndet.

Hva vil det si å ha en giftering på høyre hånd?

Noen som tror at romerne pleide å bære gifteringene sine på høyre hånd, muligens fordi i romersk kultur ble venstre hånd oppfattet som upålitelig, upålitelig og til og med uhyggelig av noen. I mellomtiden ble høyre hånd betraktet som symbol på ære og tillit

Hvor er høyre finger for giftering?

Som nevnt før, bæres gifteringer oftest på fjerde finger fra høyre på venstre hånd, spesielt i USA og Storbritannia. Men du er også velkommen til å bære gifteringen på høyre ringfinger.

Hvem har giftering på høyre hånd?

Land der gifteringer bæres på høyre hånd: Norge, Danmark, Østerrike, Polen, Bulgaria, Russland, Portugal, Spania og Belgia (i noen territorier), Georgia, Serbia, Ukraina, Hellas, Latvia, Ungarn, Colombia, Cuba, Peru, Venezuela.

Bår enker gifteringen sin på høyre hånd?

Det er vanlig praksis for de som har blitt enke å flytte gifteringen til høyre hånd … Noen mennesker vil flytte ringen til høyre hånd midlertidig, mens andre vil velge å beholde den der på ubestemt tid. For personer som gifter seg på nytt, er det typisk å fjerne en høyrehendt giftering helt.

Anbefalt: