Logo no.boatexistence.com

Kan du resirkulere hvitt pakkeskum?

Innholdsfortegnelse:

Kan du resirkulere hvitt pakkeskum?
Kan du resirkulere hvitt pakkeskum?

Video: Kan du resirkulere hvitt pakkeskum?

Video: Kan du resirkulere hvitt pakkeskum?
Video: 56 Decor ideas with washi tape 2024, Kan
Anonim

Polystyrenskumplast (som skumpakking av peanøtter) er ikke resirkulerbart, så vi kan ikke akseptere det for resirkulering for øyeblikket. Før du kaster gjenstander som skum som pakker peanøtter i søpla, bør du vurdere å ta dem til din lokale post- og emballasjebutikk for gjenbruk, vanligvis uten kostnad.

Hvordan kaster du hvitt pakkeskum?

For å kaste isopor, fjern eventuelle resirkulerbare deler, og del deretter ned ark eller blokker i mindre biter du kan legge i den vanlige søppelbøtta. For å resirkulere, sørg for at du har vanlig hvit isopor merket med det trekantede resirkuleringssymbolet. Kontakt lokale byråer for å se om de tar det.

Hvilket emballasjeskum kan resirkuleres?

For å kunne resirkuleres må EPS være hvit og ren. Enhver type EPS som har hatt kontakt med mat eller drikke – kjøttbrett, kaffekopper, eggekartonger, takeaway-beholdere, engangstallerkener – kan ikke resirkuleres i byområdet. Kjøp og bruk i stedet beholdere som er holdbare eller resirkulerbare.

Kan du resirkulere mykt pakkeskum?

FAKTA: Skum er resirkulerbart. Det er over 200 innleveringssteder for skumresirkulering over hele USA, inkludert i og rundt de fleste storbyområder.

Er solid emballasjeskum resirkulerbart?

Selv om den har et resirkuleringssymbol, kan EPS ikke resirkuleres i vanlige resirkuleringsprogrammer ved fortauskanten. Den er laget av 90 prosent luft og petroleum, noe som gjør den lett og klumpete. Resirkulering av EPS er bare mulig når den er m alt opp og komprimert.

Anbefalt: