Logo no.boatexistence.com

Hva gjør ametystkrystall?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør ametystkrystall?
Hva gjør ametystkrystall?

Video: Hva gjør ametystkrystall?

Video: Hva gjør ametystkrystall?
Video: Amethyst: Spiritual Meaning, Powers And Uses 2024, Kan
Anonim

I tillegg til de fysiske egenskapene og fordelene til ametyst, er steinens lilla farge et naturlig beroligende middel. Det sies å fjerne raseri, hjelpe til med å håndtere frykt og sinne, og roe raseri og angst. Andre antatte fordeler med ametyst inkluderer evnen til å lindre tristhet og sorg og oppløse negativitet.

Hva er fordelene med ametyst?

Healing med ametyst

Ametyst er et naturlig beroligende middel, det lindrer stress og belastninger, lindrer irritabilitet, balanserer humørsvingninger, fjerner sinne, raseri, frykt og angst. Lindrer tristhet og sorg, og løser opp negativitet. Ametyst aktiverer åndelig bevissthet, åpner intuisjon og forbedrer psykiske evner.

Hva brukes ametystkrystaller til?

I dag bruker ikke naturlig helsepersonell ametyster til samme formål som romerne, selv om noen bruker dem i behandling av avhengighet. I stedet sies ametyster å fremme stillhet og ro De som jobber med krystaller kan bruke edelstenene som en måte å bidra til å redusere angsten og oppfatningen av smerte.

Hvor skal jeg plassere ametystkrystallen min?

Ametyst. Ametyst er en beroligende, drømmende og åndelig stein som ikke bare ser nydelig ut, men som kan forsterke de kjølige stemningene i din fredelige hvileplass og potensielt hjelpe deg med å sove. Askinosie og Jandro foreslår å plassere one på nattbordet eller kommoden for å fremme fred og avslapning.

Hva er bivirkningene av ametyststein?

VANLIGE bivirkninger

  • vannretensjon.
  • brystsmerter.
  • akne.
  • svimmelhet.
  • hodepine.
  • kvalme.
  • oppblåst mage.

Anbefalt: