Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kalles modem modulator og demodulator?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles modem modulator og demodulator?
Hvorfor kalles modem modulator og demodulator?

Video: Hvorfor kalles modem modulator og demodulator?

Video: Hvorfor kalles modem modulator og demodulator?
Video: Modem vs Router - What's the difference? 2024, Kan
Anonim

Modem er forkortelse for "Modulator-Demodulator." Det er en maskinvarekomponent som lar en datamaskin eller en annen enhet, for eksempel en ruter eller svitsj, koble til Internett Den konverterer eller "modulerer" et analogt signal fra en telefon- eller kabelledning til digitale data (1s og 0s) som en datamaskin kan gjenkjenne.

Hva brukes modemmodulator-demodulator til?

En modulator-demodulator, eller ganske enkelt et modem, er en maskinvareenhet som konverterer data fra et digit alt format, beregnet for kommunikasjon direkte mellom enheter med spesialisert kabling, til en passende for et overføringsmedium som telefonlinjer eller radio.

Hva er modem også navn på typene?

Det finnes tre typer modemer: kabel, digital abonnentlinje (DSL) og oppringt Et kabelmodem bruker koaksialkabler som kobles til baksiden av modemet og boltlignende uttak i veggen eller på kabelboksen. Denne typen modem leverer høyhastighetsinternett til enheten din.

Er et modem en ADC?

Modemer blir noen ganger referert til som en Analog-Digital Converter (ADC) eller Digital-Analog Converter (DAC).

Modulerer et modem?

Datamaskinen på siden din trenger et modem for å modulere de digitale signalene (legg dem til på toppen av et analogt telefonsignal) slik at de kan reise nedover telefonlinjen akkurat som lyden av stemmen din.

Anbefalt: