Logo no.boatexistence.com

Hvilken vaktel legger de største eggene?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken vaktel legger de største eggene?
Hvilken vaktel legger de største eggene?

Video: Hvilken vaktel legger de største eggene?

Video: Hvilken vaktel legger de største eggene?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, Kan
Anonim

Pharoah D1 er den største og beste eggprodusenten. De kan legge 300 egg i året, noe som gjør noen høner og ender til skamme! Golden Manchurian Coturnix er en produksjonsrase med to formål. De når voksen størrelse på seks til åtte uker og kan legge over 100 egg per år fra seks til syv uker gamle.

Hvor store er jumbovaktelegg?

Nesten dobbelt så stor som standard Coturnix, Jumbo Brown Quail finish på 12-14 oz og legg egg på 12-16 gram.

Hvilken vaktel er best for egg?

Coturnix Quail

Coturnix Quail er den beste vaktelrasen å oppdra for kjøtt og egg rett i hagen din. De tilbyr mye egg og kjøtt sammenlignet med andre vaktelraser. De tilhører kategorien vaktel i den gamle verden og har en tendens til å være veldig hardføre.

Hva er de største variasjonene av vaktel?

Mountain Quail: Den største vaktelarten som finnes i USA, Fjellvaktel har en unik egenskap med to rette fjær som buer seg over ryggen. Disse fuglene gjenkjennes lett på toppknutene, som er kortere hos hunnen. De har et brunt ansikt og kraftig hvitstrikket underside.

Hvor stor blir en coturnix-vaktel?

Fuglene vokser raskt ut med voksne som veier mellom 3-1/2 - 5-1/2 unser og står omtrent fem tommer høye Gjennomsnittlig levetid ser ut til å variere fra 1,5 år til 4 år. Når de når voksen alder, har Coturnix vaktel helt grunnleggende krav for å opprettholde optimal helse.

Anbefalt: