Logo no.boatexistence.com

Skal fliser legges vertik alt eller horisont alt?

Innholdsfortegnelse:

Skal fliser legges vertik alt eller horisont alt?
Skal fliser legges vertik alt eller horisont alt?

Video: Skal fliser legges vertik alt eller horisont alt?

Video: Skal fliser legges vertik alt eller horisont alt?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, Kan
Anonim

Legg veggfliser på badet horisont alt når du vil at rommet skal se bredere ut horisont alt. Hvis du har begrenset gulvplass, men et høyt bad, kan det være lurt å velge dette alternativet. Det vil visuelt åpne opp plassen, og gi deg en illusjon av at plassen er bredere og lengre enn den faktisk er.

Bør jeg legge gulvfliser horisont alt eller vertik alt?

Rektangulære fliser er vanlige og har flere mulige layouter; en tradisjonell layout bruker en forskjøvet horisontal orientering. Men vurder et øyeblikk om en vertikal layout kan fungere bedre for akkurat ditt rom. Å legge flisen i vertikal retning gir et subtilt designpreg.

Hvilken retning skal flis legges?

Det avhenger virkelig av hva du håper å oppnå visuelt for dette rommet. Hvis du kjører dem vertik alt gir du en illusjon av å forlenge rommet, kjør dem horisont alt og du utvider rommet. Generell tommelfingerregel er å kjøre dem i lengden på rommet, men dette trenger ikke alltid være tilfelle.

Kan du flislegge vertik alt?

Faktisk fliser er ikke horisontale eller vertikale, de er bare rektangulære og du kan bruke dem uansett. Så det er ingen strukturell forskjell mellom begge. Horisontale fliser kan få kjøkkenet eller badet ditt til å se bredere ut.

Hvilken vei skal baderomsfliser løpe?

Å løpe på tvers vil visuelt utvide badet - slik at det ser mer åpent ut - ikke for langt og sm alt. Når flisen er installert vil den flyte og ikke virke hakket opp - det vil ikke komme opp som et problem.

Anbefalt: