Logo no.boatexistence.com

Er kiropraktiske justeringer trygge?

Innholdsfortegnelse:

Er kiropraktiske justeringer trygge?
Er kiropraktiske justeringer trygge?

Video: Er kiropraktiske justeringer trygge?

Video: Er kiropraktiske justeringer trygge?
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, Kan
Anonim

Kiropraktisk justering er trygg når den utføres av noen som er opplært og lisensiert til å gi kiropraktisk behandling Alvorlige komplikasjoner forbundet med kiropraktisk justering er generelt sjeldne, men kan omfatte: en diskprolaps eller en forverring av en eksisterende diskprolaps.

Kan kiropraktiske justeringer gjøre deg verre?

Det korte svaret er, når du besøker en kiropraktisk klinikk, kan symptomene dine bli verre før de blir bedre. Selv om dette kan høres motintuitivt ut, er dette ikke en dårlig ting! Faktisk kan det bety at behandlingen gjør jobben sin.

Hvorfor er kiropraktisk behandling dårlig?

Det er sporadiske rapporter om langsiktig fare knyttet til kiropraktisk behandling. National Center for Complementary and Integrative He alth rapporterer at alvorlige komplikasjoner kan omfatte verre smerte og cauda equina-syndrom, som involverer nerveskade i nedre ryggmarg.

Kan en kiropraktor forårsake skade?

Konklusjoner Spinal manipulasjon, spesielt når den utføres på den øvre ryggraden, er ofte forbundet med milde til moderate bivirkninger. Det kan også resultere i alvorlige komplikasjoner som vertebral arteriedisseksjon etterfulgt av hjerneslag.

Fikser kiropraktorer egentlig noe?

Spinal manipulasjon og kiropraktisk behandling er generelt betraktes som trygge, effektive behandlinger for akutte korsryggsmerter, den typen plutselige skader som oppstår ved å flytte møbler eller bli taklet.

Anbefalt: