Logo no.boatexistence.com

Bør programvarevedlikehold aktiveres med stor bokstav?

Innholdsfortegnelse:

Bør programvarevedlikehold aktiveres med stor bokstav?
Bør programvarevedlikehold aktiveres med stor bokstav?

Video: Bør programvarevedlikehold aktiveres med stor bokstav?

Video: Bør programvarevedlikehold aktiveres med stor bokstav?
Video: L22 Software Maintenance 2024, Juli
Anonim

Til slutt, når utviklingen er fullført og programvaren er gjort tilgjengelig for utgivelse for kunder, er kapitalisering ikke lenger hensiktsmessig fordi eventuelle gjenværende kostnader anses som løpende vedlikehold og støtte. Disse kostnadene må alltid kostnadsføres etter hvert som de påløper.

Er vedlikehold aktivert?

Reparasjoner og vedlikehold er utgifter en bedrift pådrar seg for å gjenopprette en eiendel til en tidligere driftstilstand eller for å holde en eiendel i dens nåværende driftstilstand. … Denne typen utgifter, uavhengig av kostnad, skal kostnadsføres og skal ikke aktiveres.

Kan programvareforbedringer brukes med stor bokstav?

For et selskap som bruker en hyllevarepakke for hovedboken, vil kostnaden for programvaren aktiveres sammen med kostnadene ved eventuelle fremtidige oppgraderinger. Eventuelle betydelige lønnskostnader som påløper for å implementere denne programvaren kan også aktiveres.

Må du aktivere programvareutviklingskostnadene?

Kostnader som påløper for faktisk applikasjonsutvikling (dvs. koding av programvaren, installering av servere, hosting av servere under utviklingsstadiet, rentekostnader som påløper under utvikling av programvare osv.) vil aktiveres frem til produktet er klar for implementering eller driftsfase.

Er programvare kostnadsført eller aktivisert?

Selv om programvare ikke er fysisk eller håndgripelig i tradisjonell forstand, tillater regnskapsregler bedrifter å kapitalisere programvare som om det var en materiell eiendel. … Ved å aktivere programvare som en eiendel, kan firmaer utsette full innregning av utgiften på balansen.

Anbefalt: