Logo no.boatexistence.com

Vil du bli vurdert som overvektig?

Innholdsfortegnelse:

Vil du bli vurdert som overvektig?
Vil du bli vurdert som overvektig?

Video: Vil du bli vurdert som overvektig?

Video: Vil du bli vurdert som overvektig?
Video: Can You Be Overweight but Healthy? 2024, Kan
Anonim

En BMI på 25 til 29,9 regnes som overvektig. En BMI på 30 og over regnes som overvektige Personer som faller innenfor BMI-området på 25 til 34,9, og har en midjestørrelse på over 40 tommer for menn og 35 tommer for kvinner, regnes som å ha spesielt høy risiko for helseproblemer.

Hva kvalifiserer som overvekt?

Hvis din BMI er mindre enn 18,5, faller den innenfor undervektsområdet. Hvis BMI-en din er 18,5 til <25, faller den innenfor området for sunn vekt. Hvis BMI-en din er 25,0 til <30, faller den innenfor overvektsområdet. Hvis BMI-en din er 30,0 eller høyere, faller den innenfor fedmeområdet.

Kan du se om noen er overvektige?

Using Body Mass Index ( BMI )Den vanligste måten å avgjøre om en person har overvekt eller fedme er å beregne BMI, som er et estimat på kroppsfett som sammenligner en persons vekt med høyden.

Hva er magert fett?

"Skinny fett" er et begrep som refererer til å ha en høy prosentandel kroppsfett og en lav mengde muskler … Men de med høyere kroppsfett og lavere muskelmasse - selv om de har en kroppsmasseindeks (BMI) som faller innenfor et "norm alt" område - kan risikere å utvikle følgende tilstander: insulinresistens.

Hvordan kan jeg finne ut om jeg er overvektig uten vekt?

I stedet for å estimere din BMI, ta opp et målebånd. Pust norm alt, vikle den rundt delen av magen din som er omtrent to tommer over hoftene dine Det er midjeomkretsen. Generelt, hvis du er kvinne, vil du ha et mål som er mindre enn 34,5 tommer.

Anbefalt: