Logo no.boatexistence.com

Hvordan transaksjonsbehandlingssystemet?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan transaksjonsbehandlingssystemet?
Hvordan transaksjonsbehandlingssystemet?

Video: Hvordan transaksjonsbehandlingssystemet?

Video: Hvordan transaksjonsbehandlingssystemet?
Video: Transaction Processing Systems - A-Z of business terminology 2024, Kan
Anonim

Et transaksjonsbehandlingssystem lar applikasjonsprogrammerere konsentrere seg om å skrive kode som støtter virksomheten, ved å skjerme applikasjonsprogrammer fra detaljene i transaksjonsadministrasjon:

  1. Den administrerer samtidig behandling av transaksjoner.
  2. Det muliggjør deling av data.
  3. Det sikrer integriteten til data.

Hva er transaksjonsbehandlingssystemet forklare med eksempel?

Et transaksjonsbehandlingssystem er et datastyrt system som utfører og registrerer de daglige rutinetransaksjonene som er nødvendige for å drive forretning Eksempler er oppføring av salgsordre, hotellreservasjonssystemer, lønn, journalføring av ansatte, og frakt.… Et lønnssystem holder styr på pengene som betales til ansatte.

Hvor brukes transaksjonsbehandlingssystemet?

Transaksjonsbehandlingssystemer tilbyr funksjoner for bruk i tilpassede forretningsapplikasjoner, inkludert funksjoner for å få tilgang til data, for å utføre kommunikasjon mellom datamaskiner og for å designe og administrere brukergrensesnittet.

Hva er ulempene med et transaksjonsbehandlingssystem?

Ulemper ved transaksjonsbehandlingssystemet

TPS kan være dyrt å sette opp og installere Bruken av TPS mangler et standardformat. Installasjon av TPS kan bli forstyrret av inkompatibilitet med maskinvare og programvare. Vedlikehold av en TPS krever bruk av spesialisert personell.

Hva er typene for transaksjonsbehandlingssystem?

Det finnes mange forskjellige typer transaksjonsbehandlingssystemer, for eksempel lønn, lagerkontroll, ordreregistrering, leverandørgjeld, kundefordringer og andre.

Anbefalt: