Logo no.boatexistence.com

Hva er sporbølgeledere?

Innholdsfortegnelse:

Hva er sporbølgeledere?
Hva er sporbølgeledere?

Video: Hva er sporbølgeledere?

Video: Hva er sporbølgeledere?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

En slot-waveguide er en optisk bølgeleder som leder sterkt begrenset lys i et område med lav brytningsindeks i subbølgelengdeskala ved total intern refleksjon.

Er spor- og underbølgelengdegitter-bølgeledere bedre enn strip-bølgeledere for sensing?

3. Resultatene våre indikerer at TE-spor- og SWG-strukturene faktisk gir beskjeden forbedringer i sensing av ytelse i forhold til tradisjonelle TE-polariserte stripebølgeledere.

Hva er SOI-bølgeleder?

En SOI-sporbølgeleder består av et lite gap mellom to silisiumskinner, hvor en ikke-lineær optisk polymer kan avsettes. Dette smale gapet har to effekter. For det første er det guidede lyset delvis begrenset inne i gapet. For det andre fører gapet til et ekstremt stort elektrisk felt, mens spenninger så lave som 1V påføres.

Hva er bruken av waveguide?

Bølgeledere brukes for å lede og forplante elektromagnetiske bølger fra ett punkt til et annet De brukes vanligvis til å overføre høyfrekvente bølger som mikrobølger, radiobølger, infrarøde bølger osv. For lavfrekvente bølger som er mindre enn 1 MHz, parallelle overføringslinjer eller koaksialkabler brukes.

Hva er silisiumfotonikk?

Silisiumfotonikk er en teknologi i utvikling der data overføres mellom databrikker av optiske stråler. Optiske stråler kan bære langt mer data på kortere tid enn elektriske ledere. … Teknologien bruker lasere til å overføre data til lyspulser.

Anbefalt: