Logo no.boatexistence.com

Vil nye tenningsspoler forbedre ytelsen?

Innholdsfortegnelse:

Vil nye tenningsspoler forbedre ytelsen?
Vil nye tenningsspoler forbedre ytelsen?

Video: Vil nye tenningsspoler forbedre ytelsen?

Video: Vil nye tenningsspoler forbedre ytelsen?
Video: Aftermarket vs. OE Ignition Coils 2024, Kan
Anonim

Motorytelsen kan hjelpes av en høyytelses tenningsspole. Den høyere spenningen tillater et større tennplugggap, noe som resulterer i en mer robust innledende flammekjerne. Resultatet er en økning i motoreffekt.

Vil tenningsspoler øke hestekreftene?

Øker tenningsspoler hestekrefter? Hvis du installerer ytelsesbaserte, kan de bidra til å øke bilens ytelse For det første lar en høyere spenning deg øke gapet mellom tennpluggene, noe som fører til en sterkere innledende kjerne av flammen kl. begynnelsen av forbrenningen.

Gjør nye spolepakker en forskjell?

På nyere kjøretøy erstatter en spolepakke distributøren. … Spolepakker skaper vanligvis en bedre gnist, som igjen gir bedre forbrenning og hestekrefter i en bils motor.

Øker oppgradering av coil-pakker hestekrefter?

Selv om de nye spolepakkene produserte 40 000 volt under belastning, i motsetning til 25 000 volt for de aksjene, var det alltid kjent at ettermarkedstenningssystemer, høyspentspoler osv. gjorde ikke resultere i hestekrefter for motorer med lavt turtall.

Er det best å skifte ut alle tenningsspoler samtidig?

En defekt tennspole kan ikke repareres; det må skiftes I tilfeller som dette, for å forhindre fremtidige problemer, kan mekanikeren anbefale å bytte alle tre bakre tenningsspoler. Når en av tennspolene går dårlig, anbefales det også å bytte alle tennplugger hvis de ikke har blitt byttet på en stund.

Anbefalt: