Logo no.boatexistence.com

Hva inneholder pyknidium?

Innholdsfortegnelse:

Hva inneholder pyknidium?
Hva inneholder pyknidium?

Video: Hva inneholder pyknidium?

Video: Hva inneholder pyknidium?
Video: Hva inneholder Kvalitetskontroll? 2024, Kan
Anonim

pycnidium (pycnium) En kolbeformet eller sfærisk struktur der det dannes konidier i visse typer sopp. Konidier frigjøres via en pore i veggen av pyknidium. Pyknidier inneholder minuttsporer k alt pykniosporer. A Dictionary of Plant Sciences.

Hva er forskjellen mellom en Perithecium og en Pycnidium?

er at pycnidium er i visse sopp, et kolbeformet hulrom fra overflaten av de indre veggene hvor det produseres sporer mens perithecium er en ascocarp formet som en kjegle eller kule, kjennetegnet ved en liten pore, ostiole, som sporene frigjøres gjennom en etter en når de er modne.

Hva betyr Pycnidia?

: en kolbeformet fruktkropp som har konidioforer og konidier på innsiden og forekommer i forskjellige ufullkomne sopp og ascomycetes.

Hva forstår du med Conidiomata?

Conidiomata er blemmelignende fruktstrukturer produsert av en spesifikk type sopp k alt en coelomycete. De er dannet som et middel til å spre aseksuelle sporer som kalles konidier, som de oppnår ved å skape blemmelignende formasjoner som deretter brister for å frigjøre de inneholdte sporene.

Hva er formen på Acervuli?

Acervulus, en åpen, tallerkenformet aseksuell fruktkropp funnet i sopp (riket Fungi). Den er alltid utviklet under overhuden til vertsvevet, og bærer konidioforer (spesialiserte filamenter eller hyfer) som danner konidier (sporer).

Anbefalt: