Logo no.boatexistence.com

Bør du mate jordekorn?

Innholdsfortegnelse:

Bør du mate jordekorn?
Bør du mate jordekorn?

Video: Bør du mate jordekorn?

Video: Bør du mate jordekorn?
Video: Атеросклероз — 3 лучших метода избавления от недуга! 2024, Kan
Anonim

Selv om jordekorn liker solsikkefrø og peanøtter, vil du begrense mengden du mater dem fordi de er høye i kalorier og jordekornet kan overdrive og bli syk. Velg sunn mat som druer, oppkuttede epler, biter av avokado, pinjekjerner, valnøtter, mandler, havre og tørre rosiner.

Er det greit å mate jordegern?

Sikter mot mat alternativer som er så nærme det de finner i naturen som mulig. Ikke mat dem med bearbeidet mat, meieriprodukter eller kjøtt. Prøv sunnere alternativer som små biter av druer, epler, agurker, jordbær og tørre rosiner Andre gode nøtter å prøve med måte er pinjekjerner, valnøtter og mandler.

Bør jeg bli kvitt jordegern?

Ved å dra nytte av den misoppfatningen, vil noen virksomheter som kontrollerer dyrelivet fange og drepe jordekorn mot en avgift. Men dette er ikke nødvendig. Hvis du har jordekorn i hagen din, nyt dem. Gleden de kan gi vil oppveie eventuelle problemer de kan forårsake.

Er jordekorn ødeleggende?

Jekor er søte, men kan være ødeleggende for planter og eiendom. … Gravingen deres kan forårsake skade og true helsen din og eiendommen din. Den vanligste arten i vårt område er den østlige jordegern. Den er rødbrun med fem mørke striper langs ryggen.

Hva er trygt å mate en jordekork?

Jeekork lever av med nøtter og frø, som generelt sett er de beste valgene når du mater jordekorn. Typen nøtter avhenger av plasseringen. For eksempel kan jordekorn i sør livnære seg på pekannøtter og peanøtter, mens jordekorn i andre områder kanskje bare har eikenøtter, eller eikenøtter og hickories tilgjengelig.

Anbefalt: