Logo no.boatexistence.com

Feirer vi columbusdagen?

Innholdsfortegnelse:

Feirer vi columbusdagen?
Feirer vi columbusdagen?

Video: Feirer vi columbusdagen?

Video: Feirer vi columbusdagen?
Video: Christopher Columbus a Hero or Villain? - Joe Rogan 2024, Kan
Anonim

Columbus Day er en amerikansk høytid som minnes landgangen til Christopher Columbus i Amerika i 1492, og Columbus Day 2021 finner sted mandag 11. oktober. Den ble uoffisielt feiret i en rekke byer og stater allerede på 1700-tallet, men ble ikke en føderal høytid før i 1937.

Hvilke stater feirer ikke Columbus Day?

Ikke-overholdelse

Statene Hawaii, Alaska, Vermont, South Dakota, New Mexico, Maine og deler av California, inkludert for eksempel Los Angeles County gjenkjenner den ikke og har hver erstattet den med feiringer av urfolksdagen (på Hawaii, "Discoverers' Day", i South Dakota, "Native American Day").

Hvorfor har vi Columbus Day?

Columbus Day er en by, delstats- og føderal helligdag som holdes den andre mandagen i oktober for å markere Christopher Columbus' oppdagelse av Amerika i 1492.

Hvem får Columbus Day fri?

Generelt, nei. Columbus Day er en føderal høytid, noe som betyr at de fleste banker også vil være stengt. Et unntak er American National Bank, som holder sine filialer åpne. Du kan selvfølgelig fortsatt bruke minibanker for å få penger eller sette inn penger på kontoen din.

Er Columbus Day en føderal høytid 2020?

Columbus-dagen feires den andre mandagen i oktober. Mens Columbus Day er en føderal regjeringsferie som betyr at alle føderale kontorer er stengt, er det ikke alle stater som gir den som en fridag fra jobben.

Anbefalt: