Logo no.boatexistence.com

Kommer kalanchoe tilbake hvert år?

Innholdsfortegnelse:

Kommer kalanchoe tilbake hvert år?
Kommer kalanchoe tilbake hvert år?

Video: Kommer kalanchoe tilbake hvert år?

Video: Kommer kalanchoe tilbake hvert år?
Video: Как заставить цвести каланхоэ? 2024, Kan
Anonim

Selv om kalanchoe-planter teknisk sett er flerårige, blir de ofte behandlet som en ettårig engangs som kastes etter at blomstene falmer. Men det kan få den til å blomstre igjen. Vanligvis blomstrer kalanchoe-planter fra sommeren til høsten.

Kan Kalanchoe overleve vinteren?

Mens temperaturer på 50 til 60 °F (10 til 15,5 °C) vil holde kalanchoene i blomst, frysetemperaturer kan drepe dem. I USDA hardførhetssone 10 og 11 kan de plantes direkte i landskapet med minimal vinterbeskyttelse og vil fungere som stauder.

Er Kalanchoe ettårige eller flerårige planter?

Kalanchoe dyrkes som en ettårig eller stueplante i de fleste områder, men den er en staude i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 10 til 12, hvor den har en relativt lang levetid på grunn av dens uvanlige reproduktive oppførsel.

Hvordan holder du Kalanchoe i live om vinteren?

Plasser potteplanten nær et solrikt vindu. Hold planten varm; temperaturer mellom 13-29 grader C (55-80 grader F) ville vært ideelt. Plant i godt drenert, godt luftet jord, som 50 % torvmose og 40 % perlitt. Den tåler ikke kalde temperaturer.

Er Kalanchoe en permanent plante?

Kalanchoe er en flerårig plante. Noen ganger dyrker imidlertid gartnere den utelukkende for blomstringene, og kaster planten etter den årlige blomstringsperioden. I slike tilfeller dyrkes de flerårige kalanchoene som ettårige.

Anbefalt: