Logo no.boatexistence.com

Hvor er kjøpsretur og tillegg?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er kjøpsretur og tillegg?
Hvor er kjøpsretur og tillegg?

Video: Hvor er kjøpsretur og tillegg?

Video: Hvor er kjøpsretur og tillegg?
Video: Financial Accounting - Lesson 6.10 - Purchase Returns 2024, Kan
Anonim

Som nevnt ovenfor, i det periodiske lagersystemet, er kjøpsretur og godtgjørelser en vare presentert som en reduksjon av kjøp som er en del av varekostnadsberegningen. Det er en kontrakonto for kjøp; derfor er kjøpsretur og godtgjørelser registrert på kredittsiden

Hva er journalposten for kjøpsretur og tillegg?

Journaloppføringene skal debet kreditorer for å redusere beløpet som skylder leverandøren med beløpet for godtgjørelsen, og en kreditt til kjøp av returer og tillegg for å redusere beløpet de utilfredsstillende varene vil legges til beholdningen.

Hvor er salgsretur og godtgjørelser på balansen?

Salgreturene dine og godtgjørelser kommer ikke i balansen, men de påvirker den. Si at du lager regnskapet for inneværende kvartal. Din nettoinntekt etter returer, godtgjørelser, varekostnader og avgifter er $39 000.

Hvordan registrerer du kjøpsretur?

Når den returneres til leverandøren av varene, vil kontantkontoen eller leverandørkontoen for henholdsvis kontantkjøp eller kredittkjøp være debited med en tilsvarende kreditt for kjøp returkonto da det er retur av varene ut av selskapet til leverandøren.

Er kjøpsretur og kvoter en ressurs?

Kjøp vil norm alt ha en debetsaldo siden den representerer tillegg til beholdningen, en eiendel Kontrakontokjøpene returnerer og kvoter vil ha en kredittsaldo for å motvirke den. … Han må også debitere leverandørgjeld for å redusere beløpet leverandøren skylder med beløpet som ble returnert.

Anbefalt: