Were er chipping norton?

Innholdsfortegnelse:

Were er chipping norton?
Were er chipping norton?

Video: Were er chipping norton?

Video: Were er chipping norton?
Video: The Shaven Crown Hotel - Shipton-under-Wychwood, Chipping Norton - United Kingdom 2024, September
Anonim

Chipping Norton er en markedsby og sivil sogn i Cotswold Hills i West Oxfordshire-distriktet i Oxfordshire, England, omtrent 19 miles sør-vest for Banbury og 28 miles nord-vest for Oxford. Folketellingen for 2011 registrerte den sivile sognebefolkningen som 5 719. Den ble anslått til 6 254 i 2019.

Er Chipping Norton et rikt område?

I dag er Chipping Norton et etablert boligområde, med en blomstrende kommersiell og industriell sektor som gir mange lokale sysselsettingsmuligheter. Det regnes som en av de mest velstående forstedene i South West Sydney med mange vakre hjem med utsikt over parkene.

Er Chipping Norton et fint sted å bo?

Chipping Norton har alltid vært i stand til å skilte med sine pittoreske omgivelser, høyprofilerte innbyggere og lett tilgang til Cotswolds.

Er Chipping Norton verdt et besøk?

Kjent for sine antikkbutikker og varierte shoppingtilbud, inkludert et vanlig marked – Chipping Norton beholder en robust, levende, fungerende markedsbyatmosfære. Det er et godt utvalg av spisesteder og underholdning av topp kvalitet på det fantastiske teateret, kjent for sin pantomime og besøkende i verdensklasse.

Hva er Chipping Norton kjent for?

Chipping Norton er en livlig markedsby som okkuperer det høyeste punktet i Oxfordshire. Det ligger rundt 28 miles nordvest for Oxford i Cotswold Hills. Som mange av byene i Cotswold, vokste Chipping Norton til rikdom med ullhandel, og frem til i dag er Bliss Tweed Mill et viktig landemerke.

Anbefalt: