Hvordan bruker jeg tilfredsstillende i setningen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg tilfredsstillende i setningen?
Hvordan bruker jeg tilfredsstillende i setningen?

Video: Hvordan bruker jeg tilfredsstillende i setningen?

Video: Hvordan bruker jeg tilfredsstillende i setningen?
Video: To to | Hvordan bruker vi to do i setninger? 2024, September
Anonim

Eksempler på tilfredsstillende i en setning Resultatene er mindre tilfredsstillende enn forventet. Han ga en tilfredsstillende redegjørelse for hvordan ulykken hadde skjedd. Filmen ble brakt til en tilfredsstillende avslutning. Arbeidet hans har vært tilfredsstillende, men ikke enestående.

Hva er et eksempel på tilfredsstillende?

Definisjonen av tilfredsstillende er akseptabel, tilstrekkelig eller tilstrekkelig. Når du klarer en test og du består den, men ikke utmerker deg, er dette et eksempel på en tilfredsstillende ytelse. Når helsetilstanden din generelt er OK, er dette et eksempel på en tid da helsen din er tilfredsstillende.

Hva er meningen med svært tilfredsstillende?

Noe som er tilfredsstillende, er akseptabelt for deg eller oppfyller et spesielt behov eller formål. Jeg fikk aldri et tilfredsstillende svar. Det virket som en veldig tilfredsstillende ordning.

Er tilfredsstillende bedre enn bra?

Som adjektiver er forskjellen mellom tilfredsstillende og god

at tilfredsstillende gjøres til tilfredsstillelse; tilstrekkelig eller tilstrekkelig mens god handler i det godes interesse; etisk.

Hva er et bedre ord enn tilfredsstillende?

tilfredsstillende, rettferdig, solid, anstendig, gledelig, god, gyldig, tilstrekkelig, passende, tålelig, greit, rikelig, gjennomsnittlig, overbevisende, komfortabel, kompetent, kul, nok, groovy, farbar.

Anbefalt: