Logo no.boatexistence.com

Er pinnsvintenrekker gode kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Er pinnsvintenrekker gode kjæledyr?
Er pinnsvintenrekker gode kjæledyr?

Video: Er pinnsvintenrekker gode kjæledyr?

Video: Er pinnsvintenrekker gode kjæledyr?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

Tenrecs er ikke altfor vennlige kjæledyr De har ikke nødvendigvis noe imot å bli håndtert, men de krever ikke menneskelig oppmerksomhet slik mange mer passende k alte "kjæledyr" gjør. Hvis de blir håndtert forsiktig og regelmessig som valper, er det mer sannsynlig at de reagerer godt på menneskelig interaksjon.

Er Tenrecs vennligere enn pinnsvin?

Tenrecs som kjæledyr biter vanligvis ikke, og er mye mer åpne for å være vennlige enn et pinnsvin Tenrecs er kortere og mindre enn pinnsvin og veier også mindre enn dem. Tenrecs veier i gjennomsnitt mellom 130 gram og 200 gram, men går inn i en dvale-lignende tilstand k alt torpor om vinteren.

Er Tenrecs kosete?

“ De er veldig koselige,” sa hun entusiastisk. Robtoy bemerker at de små skapningene elsker å kose med henne mens hun ser på TV. «De er veldig terapeutiske.»

Kan Tenrecs være kjæledyr?

Mange pinnsvinentusiaster holder to av 34 artene som kjæledyr. For å gjøre det forvirrende selv om tenrekene som holdes som kjæledyr har blitt k alt de mindre eller større pinnsvintenrekene, ved å bruke ordet pinnsvin for å beskrive de piggete hårene deres.

Er det lovlig å eie en tenrec?

I California er de fleste eksotiske pattedyr ulovlige, inkludert ildere. … Svar: Nei, i California kan du ikke eie en Leser Tenrec eller et pinnsvin.

Anbefalt: