Logo no.boatexistence.com

Kan du eie en m14?

Innholdsfortegnelse:

Kan du eie en m14?
Kan du eie en m14?

Video: Kan du eie en m14?

Video: Kan du eie en m14?
Video: KAN Gisher (Mood video 2022) 2024, Juli
Anonim

Mens alle sivile versjoner av M14-riflen vanligvis kalles M1A'er, er bare ekte M1A'er mottakere og våpen bygget av Springfield Armory, som eier opphavsretten til den betegnelsen. … Alle som var involvert i den tidlige utviklingen av en sivil versjon av M14 var involvert i Service Rifle Competition.

Er M14 en dårlig rifle?

M14 var ikke nøyaktig Legenden ble drevet av det faktum at hæren brukte M21 som snikskytterrifle, og M14 fungerte som en DMR i den globale krigen mot terror. Din gjennomsnittlige gode M14 var rundt tre til fire MOA, noe som for en automatrifle ikke er forferdelig. Den er imidlertid ikke like nøyaktig som en DMR eller snikskytterrifle.

Kan du eie en M14 i Texas?

Texas forbyr salg av helautomatiske våpen, men hvis våpenet er riktig registrert i henhold til føderal lov, er det lovlig å ha det. … Disse maskingeværene fra 1986 og tidligere kalles «klasse-tre-våpen».

Hvor nøyaktig er en M14?

Likevel, i henhold til militære standarder, er akseptabel nøyaktighet fra M14 5,5 tommer ved 100 yards – en hel tomme større enn M16s standarder. Selv om M14s 7,62 mm runde er bra for dette, er ikke pistolen det.

Hvorfor har M14 et dårlig rykte?

M14 har ganske enkelt utdatert ergonomi, er dårlig utformet og er unøyaktig. … M14s tradisjonelle riflestokk gjør at den klatrer langt mer enn konkurrentene mens den er i rask og helautomatisk ild, og gjør også oppfølgingsskudd langsommere. Den tradisjonelle aksjedesignen ville bli et flerårig problem med M14.

Anbefalt: