Logo no.boatexistence.com

Er adolfo quinones død?

Innholdsfortegnelse:

Er adolfo quinones død?
Er adolfo quinones død?

Video: Er adolfo quinones død?

Video: Er adolfo quinones død?
Video: How did ‘Shabba-Doo’ Adolfo Quinones die? Dance pioneer Adolfo ‘Shabba-Doo’ Quinones dies at 65 2024, Kan
Anonim

Adolfo Gutierrez Quiñones eller Adolfo Gordon Quiñones, profesjonelt kjent som Shabba Doo, var en amerikansk skuespiller, danser og koreograf av afroamerikansk og Puerto Ricansk avstamning.

Hva skjedde Adolfo Quinones?

Quiñones, som var viden kjent under dansenavnet Shabba-Doo, var 65 år da han døde 29. desember i sitt hjem i Eagle Rock-delen av Los Angeles. … Dagen han døde, kunngjorde Mr. Quiñones på sosiale medier at han var i ferd med å komme seg etter en forkjølelse og hadde testet negativt for koronaviruset

Hvem døde av Electric Boogaloo?

Adolfo Quiñones, den innovative koreografen og skuespilleren som er mest kjent for sin filmrolle som Ozone Barco i «Breakin' og «Breakin' 2: Electric Boogaloo», har dødd kl. 65 år. Quiñones, profesjonelt kjent som Shabba-Doo, døde tirsdag i sitt hjem i Los Angeles, rapporterte The Hollywood Reporter onsdag.

Hvor gammel er Adolfo Quinones nå?

Adolfo Quiñones, an Early Star of Street Dance, Dies at 65 - The New York Times.

Lærte Michael Chambers Michael Jackson månevandringen?

Han gir sin eldre bror æren for å ha introdusert ham for "moonwalk", et trekk han senere skulle perfeksjonere og dele med pop-superstjernen Michael Jackson, i tillegg til sin signaturstil som animert popping.

Anbefalt: