Er canakkale verdt et besøk?

Innholdsfortegnelse:

Er canakkale verdt et besøk?
Er canakkale verdt et besøk?

Video: Er canakkale verdt et besøk?

Video: Er canakkale verdt et besøk?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Oktober
Anonim

Det er også hjemmet til unike lokale sjømatretter, små viner og avslappende strender. Çanakkale er en drømmedestinasjon for alle som er interessert i historie, men selv om du ikke er verdens største historieinteresserte, kan du fortsatt ikke gå g alt med en tur til Çanakkale.

Er Troy verdt et besøk?

Du kan se hele Troy på omtrent en time. Det er et viktig historisk sted, men det er ikke mye igjen å se. Det er mange mye bedre bevarte greske og romerske arkeologiske steder rundt Tyrkia, inkludert Efesos, Bergama, Priene, Afrodisias og Side. Kappadokia var også fascinerende.

Er Gallipoli Tyrkia verdt et besøk?

Hvis du er interessert i historie, er disse områdene virkelig verdt et besøk. Vi gjorde det med et selskap for å få eksperter til å ta på seg kampanjen. Det er en rekke kirkegårder, noen enkle å komme til andre trenger litt fysisk arbeid!

Er Canakkale Troy?

Çanakkale er det nærmeste større bysenteret til den gamle byen Troy, som (sammen med den gamle regionen Troad) ligger inne i Çanakkale-provinsen. … Trehesten fra 2004-filmen Troy er utstilt på strandpromenaden.

Hvor langt er Canakkale fra Troy?

Hvor langt er det fra Çanakkale til Troy? Det er 27 km fra Çanakkale til Troy. Det er ca. 32 km å kjøre.

Anbefalt: