Logo no.boatexistence.com

Er desibelområdet?

Innholdsfortegnelse:

Er desibelområdet?
Er desibelområdet?

Video: Er desibelområdet?

Video: Er desibelområdet?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

Vanlige kilder til støy og desibelnivåer En hvisking er omtrent 30 dB, normal samtale er omtrent 60 dB, og en motorsykkelmotor som går, er omtrent 95 dB. Støy over 70 dB over en lengre periode kan begynne å skade hørselen. Høy støy over 120 dB kan forårsake umiddelbar skade på ørene dine.

Hvor høyt er 60 desibel?

60 desibel er like høyt som en vanlig samtale mellom to personer som sitter i en avstand på omtrent én meter (3 ¼ fot). Det er det gjennomsnittlige lydnivået til en restaurant eller et kontor.

Hva er det beste dB-området?

Den dynamiske rekkevidden til et vokalopptak bør nå en topp ved -10dB og være lavest ved -24dB (beste nivå er -18dB) Dynamisk områdekomprimering (vanligvis kjent som bare komprimering) er prosessen med å redusere desibelnivåene til høy vokal og forsterke myk vokal som reduserer eller komprimerer det dynamiske området.

Hvor høyt er 95 desibel eksempel?

Lyd måles i desibel (dB). En hvisking er omtrent 30 dB, normal samtale er omtrent 60 dB, og en motorsykkelmotor som kjører er omtrent 95 dB. Støy over 70 dB over en lengre periode kan begynne å skade hørselen. Høy støy over 120 dB kan forårsake umiddelbar skade på ørene dine.

Hvor høyt er 126 desibel?

120 – 140 desibel: For eksempel en rockekonsert, bilracing eller en hammer som banker en spiker. 125 – 155 desibel: Som, fyrverkeri eller fyrverkeri, eller en jetmotor. 170 – 190 desibel: For eksempel et hagleskudd eller et rakettløft.