Logo no.boatexistence.com

Fungerer mascaraprimere?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer mascaraprimere?
Fungerer mascaraprimere?

Video: Fungerer mascaraprimere?

Video: Fungerer mascaraprimere?
Video: Hvordan fungerer solceller? - EasyGreen 2024, Kan
Anonim

Når det gjelder klumprisiko, bemerker Patel at mascaraprimer er effektiv for å forhindre at klumper oppstår «Klumping skjer når flere vipper får et lag med mascara sammen,» forklarer hun. "Primere skiller vippene før mascaraen påføres, og forhindrer dermed klumping [når den påføres riktig]. "

Hva er vitsen med mascaraprimer?

Mascara-primer ligner primeren du bruker på lokkene og ansiktet, ved at den bidrar til å forbedre sminken du legger på toppen. Når det gjelder vippeprimer, skaper den en jevn base for mascarapåføringen, samtidig som den øker volum og lengde for en frynser som er mer dramatisk og fyldig.

Er mascaraprimer dårlig for øyevippene dine?

Selv om det å legge til primer og mascara er gode måter å booste vippeprofilen på, er det også en god idé å praktisere gode vaner for å ta vare på vippene. Det er akkurat som å ta vare på ansiktet eller håret. Jo sunnerevippene dine er, desto mer effektive vil produkter som mascaraprimer være.

Er vippeprimere verdt det?

Vi er her for å fortelle deg at vippeprimere er 100 % verdt det ekstra trinnet … Men vippeprimere sørger for at når du legger mascara på toppen, blir den klumpfri. I tillegg forsegler de mascaraen din på plass. Det er ingen flak eller flekker gjennom dagen, så det er verdt det.

Fungerer faktisk mascaraprimer?

Ja, de rare hvite mascara-rørene du ser på apoteket gjør faktisk noe som er verdt det. Vippeprimer gir vippene dine en ekstra volumboost – med andre ord tykkere, fyldigere vipper. Slik fungerer det: Påfør ett lett strøk av primeren på vippene.

Anbefalt: