Logo no.boatexistence.com

Hvilken samsvarserklæring?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken samsvarserklæring?
Hvilken samsvarserklæring?

Video: Hvilken samsvarserklæring?

Video: Hvilken samsvarserklæring?
Video: Declaration of Conformity (DoC) for the UKCA mark versus the CE mark 2024, Kan
Anonim

A Declaration of Conformity (DoC) er et dokument som sier at et produkt, vanligvis elektronisk, oppfyller standardene som det lovlig må overholde, for eksempel sikkerhetsforskrifter.

Hva er formålet med en samsvarserklæring?

Hva betyr en samsvarserklæring? Det er en formell erklæring fra en produsent, eller produsentens representant, om at produktet som det gjelder for oppfyller alle relevante krav i alle produktsikkerhetsdirektiver som gjelder for det produktet.

Hva er samsvarserklæring UK?

Samsvarserklæringen i Storbritannia er et dokument som må utarbeides for de fleste produkter med lovlig UKCA-merking. … erklærer at produktet er i samsvar med de relevante lovbestemte kravene som gjelder for det spesifikke produktet.

Hva må stå på en samsvarserklæring?

Samsvarserklæringen må inneholde følgende: Navn/adresse til produsenten (og ansvarlig person der det er aktuelt) Modell- og/eller serienummer på utstyr. … Navn og stilling på personen som signerer.

Er samsvarserklæring det samme som CE-sertifikat?

Noen ganger blir en samsvarserklæring referert til som en CE-erklæring eller CE-sertifikat. Dette er fordi DoC er det offisielle dokumentet som sier at et produkt oppfyller alle EUs helse- og sikkerhetskrav og derfor lovlig kan bære CE-merket.

Anbefalt: