Logo no.boatexistence.com

Kan en nerve i klem gjøre deg svimmel?

Innholdsfortegnelse:

Kan en nerve i klem gjøre deg svimmel?
Kan en nerve i klem gjøre deg svimmel?

Video: Kan en nerve i klem gjøre deg svimmel?

Video: Kan en nerve i klem gjøre deg svimmel?
Video: ОЧИСТИТЕ ПЕЧЕНЬ, И ВАША КОЖА БУДЕТ ИДЕАЛЬНОЙ! 2024, Kan
Anonim

Nerver i klem kan forårsake hodepine og tap av balanse. Etter hvert som beinene brytes ned, blir svimmelhet stadig hyppigere.

Vil en nerve i klem forårsake svimmelhet?

Du har kanskje stilt deg selv et spørsmål som "kan en nerve i klem forårsake svimmelhet". Svaret er ja, under visse forhold kan en nerve i nakken som opplever overtrykk forårsake anfall av svimmelhet.

Kan nakkeproblemer gjøre deg svimmel?

Nakkeskader, lidelser og tilstander forårsaker noen ganger mer enn smerte. De kan også forårsake svimmelhet og dårlig balanse. Cervikal svimmelhet (eller cervikogen svimmelhet) skaper en følelse av at en person snurrer eller at verden rundt dem spinner.

Hva skjer hvis du lar en nerve som er i klem forbli ubehandlet?

Hvis det ikke behandles, kan det føre til permanent nerveskade. De vanligste symptomene på en nerve i klem inkluderer nakkesmerter som beveger seg nedover armer og skuldre, problemer med å løfte ting, hodepine og muskelsvakhet og nummenhet eller prikking i fingre eller hender.

Hvilken nerve får deg til å føle deg svimmel?

Nerven vestibulocochlear sender balanse- og hodeposisjonsinformasjon fra det indre øret (se venstre boks) til hjernen. Når nerven blir hoven (høyre boks), kan ikke hjernen tolke informasjonen riktig. Dette resulterer i at en person opplever symptomer som svimmelhet og svimmelhet.

Anbefalt: