Logo no.boatexistence.com

Draper goby pistolreker?

Innholdsfortegnelse:

Draper goby pistolreker?
Draper goby pistolreker?

Video: Draper goby pistolreker?

Video: Draper goby pistolreker?
Video: Let Go! 2024, Juli
Anonim

Selv om bullseye pistol reker (alpheus soror) ikke ikke parer seg med gobies, betyr ikke det at de dreper all fisken din.

Spiser goby pistolreker?

Pistolreker har dårlig syn, og de bruker gobies som et tidlig varslingssystem for å oppdage rovdyr. … Noen arter av kutlinger ser også ut til å mate rekene sine ved å spytte mat inn i hulen, og selv uten slike bevisste handlinger er det mulig at rekene kan lever av fragmenter av mat som kutlingene mister.

Hva drepte pistolrekene mine?

For det andre kan reker dø dager eller enda lenger etter en dårlig tilvenning. Dette er vanligvis årsaken nummer 1. De er også følsomme for svingninger, dette er desto mer vanlig i nye tanker, mindre tanker eller tanker der doseringen ikke er spredt.

Hvilken goby passer til pistolreker?

The yellow watchman goby-noen ganger k alt den gule rekekullingen, båndet rekekulling eller gul rekekulling-er en liten vestlig stillehavsfisk som deler en hule med en alfheide shrimp (a.k.a. pistol shrimp).

Kan goby leve med reker?

I goby- og pistolrekesymbiosen har begge dyrene fordel. Dette forholdet er ikke parasittisk og ikke kommens alt - det er gjensidig. Reken bygger og vedlikeholder en hule som begge dyrene lever i, og fisken gir rekene beskyttelse mot rovdyr.

Anbefalt: