Logo no.boatexistence.com

På ad hoc-basis?

Innholdsfortegnelse:

På ad hoc-basis?
På ad hoc-basis?

Video: På ad hoc-basis?

Video: På ad hoc-basis?
Video: Network Topologies (Star, Bus, Ring, Mesh, Ad hoc, Infrastructure, & Wireless Mesh Topology) 2024, Kan
Anonim

/ˌæd ˈhɒk/ laget eller skjer bare for et bestemt formål eller behov, ikke planlagt før det skjer: et ad hoc-utvalg/møte. Vi håndterer problemer på ad hoc-basis (=etter hvert som de skjer).

Hva betyr ad hoc-grunnlag?

Ad hoc er et ord som opprinnelig kommer fra latin og betyr " for dette" eller "for denne situasjonen." På nåværende amerikansk engelsk brukes det til å beskrive noe som har blitt dannet eller brukt til et spesielt og umiddelbart formål, uten forutgående planlegging. … ad hoc-gruppe. ad hoc basis.

Hva er den fulle betydningen av Adhoc?

Ad hoc er en latinsk setning som betyr bokstavelig t alt 'til dette'. … Vanlige eksempler er ad hoc-komiteer og kommisjoner opprettet på nasjon alt eller internasjon alt nivå for en spesifikk oppgave.

Hva er ad hoc-ansvar?

Ad hoc-jobboppgaver er de som er spesifikke for en bestemt situasjon, hendelse eller periode. De er vanligvis ikke en del av dine daglige oppgaver som administrativ assistent, men kan oppta en god del av arbeidsdagen din til bestemte tider.

Hva er den fullstendige formen for ad hoc-dommer?

Betydning: Ad hoc, det er latinsk frase som betyr "for dette" og på engelsk betyr dette nesten alltid "for dette spesifikke formålet". Så Ad hoc-dommer betyr utnevnt/utvalgt dommer. …

Anbefalt: