Logo no.boatexistence.com

Hvor er vannmålere?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er vannmålere?
Hvor er vannmålere?

Video: Hvor er vannmålere?

Video: Hvor er vannmålere?
Video: HOW TO LOCATE YOUR WATER METER 2024, Kan
Anonim

Vannmåleren din er vanligvis plassert nær fortauskanten foran hjemmet, selv om det i enkelte områder (vanligvis kaldt klima) kan være inne i hjemmet ditt, vanligvis i kjelleren. Utvendige målere er vanligvis plassert i en betongboks som vanligvis er merket "vann" (som vist på bildet) eller i en målergrop med lokk i støpejern.

Hvor er en vannmåler vanligvis plassert?

Du finner vanligvis vannmåleren under kjøkkenvasken der vannforsyningen kommer inn i hjemmet ditt. Det kan også være i en underjordisk boks i hagen, eller gangstien utenfor eiendommen din (se etter et lite rundt plastlokk).

Har hvert hus en vannmåler?

I 1990 ble det obligatorisk for alle nye boliger å utstyres med vannmålerDersom boligen du har flyttet inn i er bygget før 1990, vil en tidligere beboer ha bedt oss om å montere vannmåler. Når du flytter inn i en bolig som allerede har en vannmåler montert, kan du ikke be om å få den fjernet.

Kan jeg nekte å få montert vannmåler?

Du har rett til å be om en måler. Dette bør være gratis med mindre endringer i rørleggerarbeidet er nødvendig. … Bedriften kan avslå forespørselen din om å installere en måler hvis det ville være upraktisk eller for dyrt å gjøre så (se side 15).

Er alle nybygg på vannmålere?

Siden 1990 har alle nye boliger blitt bygget med vannmåler, og før det kom den siste storskala takstverdivurderingen i 1973, med nybygg i mellom. ha sin egen vurdering. Dessverre kan du ikke få boligen din verdsatt på nytt.

Anbefalt: