Logo no.boatexistence.com

Skal jeg bruke tegaderm på tatoveringen min?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg bruke tegaderm på tatoveringen min?
Skal jeg bruke tegaderm på tatoveringen min?

Video: Skal jeg bruke tegaderm på tatoveringen min?

Video: Skal jeg bruke tegaderm på tatoveringen min?
Video: STEP-BY-STEP TEGADERM HEALING | Tattoo Aftercare 2024, Kan
Anonim

Tegaderm er flott for tatoveringer fordi det er lite vedlikehold og kan redusere tilhelingstiden. Den er vannavstøtende, så du kan dusje med den på, men prøv å holde den unna vannet så mye som mulig og hold såper/kroppsprodukter unna den.

Hvor lenge skal jeg la Tegaderm være på en tatovering?

Den rene huden rundt tatoveringen er der den nye Tegaderm-bandasjen vil feste seg best. La Tegaderm være på i 3 til 5 dager Fjern Tegaderm ved å skrelle av kantene og trekke arket tilbake over seg selv i retning av hårvekst. Hvis det fortsatt er sterk vedheft, prøv å fjerne bandasjen i en varm dusj.

Hvor lenge holder du en tatovering bandasjert?

Etter at tatoveringen din er fullført, vil artisten din bandasjere tatoveringen din for hjemreise. La bandasjen være på i en til tre timer. Når du tar av bandasjen, vask den med veldig varmt vann (så varmt som det er behagelig) og mild flytende håndsåpe (som Dr.

Hvor ofte bør du bytte Tegaderm på ny tatovering?

Tegaderm, en steril, pustende, vanntett, bakteriesikker barriere for å beskytte din nye tatovering. La Tegaderm stå på i 3-4 DAGER, ikke løft den, endre den eller fjern den.

Hva er det beste å sette på en ny tatovering?

Pass på at artisten din dekker den nye tatoveringen din med et tynt lag med vaselin og en bandasje Fjern bandasjen etter 24 timer. Vask tatoveringen forsiktig med antimikrobiell såpe og vann og sørg for å tørke den. Påfør et lag med antibakteriell/vaselin salve to ganger daglig, men ikke sett på en annen bandasje.

Anbefalt: