Logo no.boatexistence.com

Hva fungerer rader med brede grep?

Innholdsfortegnelse:

Hva fungerer rader med brede grep?
Hva fungerer rader med brede grep?

Video: Hva fungerer rader med brede grep?

Video: Hva fungerer rader med brede grep?
Video: Вязание для начинающих. Ажурные следки/тапочки крючком /// crochet slippers 2024, Kan
Anonim

På en bred rad forblir hendene dine høye og brede, og retter seg mot trapes- og rombemusklene dine samt de bakre deltoidmusklene på baksiden av skuldrene … Mens du lukker rad krever bruk av skuldermusklene dine, latsene er ansvarlige for å forlenge skulderleddet og gjør det meste av jobben.

Hvilke muskler fungerer rad med bred grep?

På en bred rad forblir hendene dine høye og brede, og retter seg mot trapezius- og rombemusklene samt de bakre deltoidmusklene på baksiden av skuldrene.

Hva fungerer smale rader?

I den sittende raden er de primære bevegelsene lats og romboider. Trapezius og biceps hjelper bevegelsen ved å hjelpe lats og romboider.

Hva er rader med brede grep?

Om denne øvelsen

Bøy knærne og hold stangen med et overhåndsgrep, bredere en skulderbreddes avstand. Len deg litt bakover, hold ryggen rett, og bruk deretter ryggmuskelen til å trekke stangen mot navlen. Sett stangen tilbake til startposisjon og gjenta.

Er bredt grep bedre for ryggen?

Pullup med bredt grep er en styrkebevegelse i overkroppen som er rettet mot ryggen, brystet, skuldrene og armene. … «Pullupen med bredt grep er en effektiv øvelse for å styrke rygg og skuldre, siden bevegelsen trekker sammen latissimus dorsi, den største muskelen i overkroppen.»

Anbefalt: