Logo no.boatexistence.com

Selger aldi lebkuchen?

Innholdsfortegnelse:

Selger aldi lebkuchen?
Selger aldi lebkuchen?

Video: Selger aldi lebkuchen?

Video: Selger aldi lebkuchen?
Video: Aldi vs. Lidl - Nürnberger Lebkuchen 2024, Kan
Anonim

"Sånn at Aldi's selger disse i julen gjør meg virkelig glad og bringer meg tilbake til barndommen." En annen sverger til deres "Lebkuchen!", og skriver på Instagram at "Aldi har det beste du kan kjøpe her i USA." Og i tilfelle du trengte mer av et dytt for å prøve å sette tennene i en av Aldis …

Selger Aldi tyske produkter?

Som du sikkert allerede vet, har Aldi-butikker opprinnelse i Tyskland, og du kan finne mange matvarer importert fra Tyskland i amerikanske Aldi-butikker. Imidlertid er mange av de tyske godsakene "Aldi-funn", og de finnes bare i en begrenset periode. … Denne frosne strudelen er en populær vare under Aldi German Week.

Selger Aldi europeisk mat?

Aldi ekspanderer raskt i USA. Allerede har den enkle tyske supermarkedskjeden nesten 2 000 butikker i 36 stater som tilbyr superlave priser på merkevarenavn, europeisk matog engangstilbud.

Hva er Winternacht Spekulatius?

Winternacht Spekulatius er en unik sesongbasert informasjonskapsel laget fra en familieeid tradisjonell oppskrift overlevert gjennom flere tiår.

Hvor lages vinternattkaker?

Her er de beste valgene våre fra et utvalg på omtrent et dusin varer som vi samplet - alle selges under Aldi's Winternacht-etikett, alle er laget i Tyskland.

Anbefalt: