Logo no.boatexistence.com

Hva er en gipsrasp?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en gipsrasp?
Hva er en gipsrasp?

Video: Hva er en gipsrasp?

Video: Hva er en gipsrasp?
Video: Hva er en urostomi? | Salts Norway 2024, Kan
Anonim

En gipsrasp er et hendig verktøy for å finjustere kutt for gips En gipsrasp kommer godt med i anledninger der et stykke gips er kuttet ut for vinduer, lapper, beholdere eller andre hull og er for stor. … En gipsrasp virker på samme måte som en ostehøvel som skummer av små mengder gips med hver pass.

Hva brukes en gipsrasp til?

Liten og hendig verktøy for å barbere ned gipsplater Raspen er det ideelle verktøyet for å barbere og forme tre, vinyl, gips og mange andre materialer. Metallkroppen er solid og vil ikke deformeres ved langvarig bruk og trykk. En åpen ende-design muliggjør rask rengjøring av oppbygd materiale.

Kan du bruke en gipsrasp på tre?

Tørre veggrasper med fine tenner har flere andre bruksområder. De kan brukes i modell making for å forme skum- eller leiremodeller, og de med herdede stålblader kan brukes til filing av plast, tre og til og med myke metaller som aluminium.

Hva er en gipsrasp?

93 er en perforert stålrasp for bruk under arbeid i gips. … Omtrentlig lengde - 9 . Et av verktøyene i det tredelte 91AZ-settet.

Kan jeg barbere ned gipsplater?

Det er der en gipsrasp kommer inn. … Resultatet er at hvis du kutter et stykke gips – si at du trenger en 1-fots ganger 1-fots firkant for å lappe et hull – du kan klippe den litt større enn den størrelsen du ønsker og bruke raspen til å barbere kantene gradvis ned til den passer perfekt.

Anbefalt: