Logo no.boatexistence.com

Er kalendere fortsatt populære?

Innholdsfortegnelse:

Er kalendere fortsatt populære?
Er kalendere fortsatt populære?

Video: Er kalendere fortsatt populære?

Video: Er kalendere fortsatt populære?
Video: Steal My Calendar Strategy | How I Plan My Calendar for the Best Year Yet! 2024, Kan
Anonim

Alle virker hektet inn i den digitale verden i disse dager, med flere og flere mennesker som bruker kalendere knyttet til telefonen, e-posten eller forskjellige andre alternativer. Imidlertid bruker 98 % av hjemmene og 100 % av alle bedrifter minst én trykt papirkalender.

Hvorfor kjøper vi fortsatt kalendere?

Dette er ganske enkelt fordi de tjener både en dekorativ funksjon ved siden av en funksjonell. Papirkalendere kan bringe folk sammen rundt et felles fokuspunkt, og det gir dem også en fysisk representasjon av det nye året (og en ren tavle) å se frem til.

Bruker folk veggkalendere lenger?

Veggkalendere er fortsatt den mest populære stilen, og hjemme er de mest sannsynlig å finne på kjøkkenet.… For produksjon, konstruksjon og andre industrielle felt er en kalender for et år også en flott gave til slutten av året. Hvis du virkelig ønsker å få kalenderen din til å skinne, bruk dine egne bilder for hver måned.

Hvor mange bruker fortsatt kalendere?

Tot alt sett stoler 70 % mest på en digital kalender for å administrere livet sitt, med 46,7 % av respondentene ( 470) som stoler mest på mobilkalenderen, og 23,3 % av respondentene (234) stole på en skrivebordskalender.

Bruker folk fortsatt skrivebordskalendere?

Til tross for alvorlige spådommer, blomstrer skrivebordskalendere i den digitale tidsalderen. Dessuten kan skrivebordskalendere til og med vinne terreng. Mellom 2014 og 2016 økte salget av kalendere med 8 prosent og salget til planleggere økte med 10 prosent.

Anbefalt: