Logo no.boatexistence.com

Hvorfor bruke en dobbeltvirkende polermaskin?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bruke en dobbeltvirkende polermaskin?
Hvorfor bruke en dobbeltvirkende polermaskin?

Video: Hvorfor bruke en dobbeltvirkende polermaskin?

Video: Hvorfor bruke en dobbeltvirkende polermaskin?
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2024, Kan
Anonim

Roterende polere bruker én enkelt akse for å spinne i én sirkulær retning. Dette bidrar til å bygge opp større varme og friksjon for å kutte av maling raskere og fjerne dypere klarlakkriper. … Dobbeltvirkende poleringsmaskiner produserer mindre varme og friksjon enn roterende poleringsmaskiner, noe som gir lavere risiko for å brenne seg gjennom lakken.

Er en dobbeltvirkende polermaskin bedre?

Den konstruerte tvungne rotasjonshandlingen resulterer i langt overlegne resultater (på kortere tid) til samme nivå som en roterende polermaskin, men den doble handlingen betyr at den fortsatt er veldig trygg å bruke, selv for den nye brukeren.

Hva er forskjellen mellom en dobbeltvirkende polermaskin og en tilfeldig orbital polermaskin?

Forced Rotation Dual-Action Orbital Polishers

[høydepunkt]Forskjellen mellom denne og en tilfeldig banepolerer er at en tvungen rotasjon driver både rotasjons- og banebevegelsene … De er like enkle å bruke som en tilfeldig bane, men litt farligere ettersom varmen kan bygge seg opp raskere på denne typen poleringsmaskiner.

Kan du brenne maling med en dobbeltvirkende polermaskin?

Selv om en dobbeltvirkende poleringsmaskin vil forbedre utseendet til riper og fjerne de fleste virvler, produserer den ikke nok varme til å skjære dypt inn i malingen. … Hvis poleringsmaskinen henger et sekund for lenge på ett sted, kan den brenne seg gjennom malingen.

Hvilken er bedre dobbeltvirkende poleringsmaskin eller roterende polermaskin?

Roterende poleringsmaskiner kuttet bort maling raskere enn dual action (DA) polere. Dette betyr at DA-poleringsmaskiner er enklere og tryggere å bruke for nybegynnere. Dobbeltvirkende poleringsmaskiner roterer i to sirkulære retninger, mens roterende polermaskiner bare spinner i én retning, noe som forårsaker en raskere oppbygging av varme og friksjon.

Anbefalt: