Logo no.boatexistence.com

Hårspray stopper blyantflekking?

Innholdsfortegnelse:

Hårspray stopper blyantflekking?
Hårspray stopper blyantflekking?

Video: Hårspray stopper blyantflekking?

Video: Hårspray stopper blyantflekking?
Video: **HEARTSTOPPER** Gives Us All the Feels (Ep 5-8) 2024, Kan
Anonim

Selv om profesjonelle kunstfikseringsmidler alltid er et bedre alternativ, fungerer hårspray i en klemme for å beskytte blyanttegningene dine mot sletting og flekker.

Hvordan holder jeg blyanten min fra å flekke?

For å beskytte blyanttegningene dine mot flekker, spray dem med et fikseringsmiddel for å skape en barriere mellom grafitten og alt som kan komme i kontakt med den. Hvis tegningene dine er i en skissebok, kan du også legge vokspapir, rammer eller sidebeskyttere mellom sidene for å forhindre flekker.

Kan jeg spraye tegningen min med hårspray?

Kan du bruke hårspray på blyanttegninger? Ja! Hårspray kan brukes som et nyttig sluttfikseringsmiddel for blyanttegninger. Det fungerer godt for å beskytte tegningen din mot flekker.

Hvordan holder jeg blyanten min fra å flekker i skisseboken?

Den mest effektive måten å forhindre flekker på er å spraye tegningene dine med en fikseringsspray når de er ferdigstilt Andre metoder inkluderer hårspray, bruk av en innbundet skissebok, tegning med H-grad blyanter eller blekk, plasser vokspapir mellom hver side og legg gummibånd rundt skisseboken din.

Hva kan jeg bruke i stedet for fikseringsmiddel?

Mange kunstnere som lager tegninger med sprø eller pulveraktige medier, som kritt, pastell og kull, velger å bruke hairspray som et rimelig alternativ til kommersielt tilgjengelige kunstfiksativer.

Anbefalt: