Er ssrn fagfellevurdert?

Innholdsfortegnelse:

Er ssrn fagfellevurdert?
Er ssrn fagfellevurdert?

Video: Er ssrn fagfellevurdert?

Video: Er ssrn fagfellevurdert?
Video: WRDS-SSRN Innovation Prize Awarded to The Hong Kong Polytechnic University Faculty of Business 2024, Oktober
Anonim

SSRN er ikke et tidsskrift. SSRN er et "repository" med åpen tilgang, og skal ikke betraktes som et "journal". … SSRN gir ikke fagfellevurdering for artikler i e-biblioteket. En forfatter kan sende inn en artikkel som ikke er vitenskapelig - for eksempel en lederartikkel eller meningsartikkel.

Er SSRN en vitenskapelig kilde?

Om SSRN

SSRN gir den elektroniske databasen for tidlig vitenskapelig forskning – et permanent og søkbart nettbibliotek – alltid tilgjengelig over hele verden. Vi gjør det enkelt for forfattere å legge ut arbeidsoppgaver og sammendrag.

Er SSRN en pålitelig kilde?

SSRN er et pålitelig forskningsnettverk som er viet til rask verdensomspennende formidling av samfunnsvitenskapelig forskning.

Hvor lang tid tar det SSRN-gjennomgang?

Opplastede dokumenter er ikke tilgjengelige umiddelbart etter at de er sendt inn. I stedet er de gjenstand for en overfladisk gjennomgang av SSRN-ansatte før offentlig utgivelse, en prosess som kan ta 24 til 48 timer Personalet kan redigere et sammendrag og vil av og til avvise en innsending som utilstrekkelig vitenskapelig.

Er SSRN indeksert i Scopus?

Hvilke forhåndstrykk er inkludert? Preprint-serverne som er valgt for Scopus er de viktigste preprint-serverne innen områdene Fysisk vitenskap (arXiv og ChemRxiv) og Biomedisinsk vitenskap (bioRxiv og medRxiv). Social Sciences (SSRN) legges til i løpet av andre halvdel av 2021

Anbefalt: